• Update Coronavirus

   

  16 maart 2020
  Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Sportclubs dienen vanaf zondag 15 maart 18.00 uur tot en met maandag 6 april hun deuren te sluiten. Deze nieuwe maatregelen betekenen dat het amateurvoetbal (veld en zaalvoetbal) in ieder geval tot en met 6 april niet door zal gaan, en tevens dat alle amateurverenigingen geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten kunnen organiseren.

  Deze beslissing is bedoeld om de verdere verspreiding van coronavirus zoveel mogelijk in te dammen. We begrijpen dat het voor de voetballiefhebber erg vervelend is. Maar dit is onbekend terrein, en daar horen soms drastische maatregelen bij. Ons advies is dan ook om hier gehoor aan te geven en als voetbalbranche hetzelfde te doen door niet te trainen en alles te sluiten. De gezondheid en veiligheid van iedereen staat voorop, we hopen op jullie begrip in deze aparte tijden.

  De komende periode gebruikt de KNVB om verder na te denken over de beste oplossing om gezamenlijk de competities alsnog tot een goed einde te brengen.

   

  14 maart 2020
  Alle trainingen, wedstrijden en andere activiteiten van s.v. Tuldania zijn tot en met 31 maart afgelast. Hierin volgen we de KNVB, wat we ook blijven doen als deze haar maatregelen en adviezen zal wijzigen. Hopelijk heeft men de Corona-situatie binnenkort onder controle waarna ook Tuldania haar activiteiten kan hervatten. Bedankt voor jullie begrip en medewerking.