• In memoriam Jos van Gerven

  Op vrijdag 22 maart bereikte ons het trieste bericht dat Jos van Gerven op donderdagavond 21 maart 2024 op 66 jarige leeftijd is overleden. 

  Jos werd op 17 juni 1998 penningmeester van onze vereniging. Hij volgende toen Kees van Dommelen op. We stonden er op dat moment als vereniging financieel niet goed voor, mede door de tegenvallende resultaten van het 50 jarig jubileum in 1996. 

  Mede door de inzet van Jos werd het Tuldania Weekend geboren, waardoor de financiële situatie langzaam verbeterde en Tuldania uiteindelijk weer een financieel gezonde vereniging werd.

  Daarnaast was Jos een van de drijvende krachten achter het Megafeest wat zeker in de begin jaren als uitvloeisel van de feestavond in het kader van het 60 jarig bestaan een groot succes was. 

  Jos was geen echt voetbaldier, maar kon wel genieten van ‘samen’ iets regelen en hij was er ook graag bij als er iets te vieren was. Daarom zagen we hem ook minder langs het voetbalveld dan in de bestuurskamer. Waar hij de financiële touwtjes strak in handen hield. 

  Door de jaren heen was het steeds het bestuurslid dat voor de inkoop van de materialen zorgde, dat van hem tijdens de jaarvergaderingen steevast op een plagerige manier de ‘zwarte Piet’ toegespeeld kreeg omdat er weer te veel was uitgegeven.

  Vanaf 2020 kreeg Jos steeds meer problemen met zijn gezondheid. Uiteindelijk moest hij in 2022 na 24 jaar penningmeesterschap zijn bestuursfunctie neerleggen.

  De afscheidsdienst wordt gehouden op woensdag 27 maart om 13.00 uur in crematorium Hilvarenbeek, Beekseweg 22b te Diessen.

  We willen Corean, de kinderen, kleinkinderen en verdere familieleden veel sterkte toewensen met het overlijden van Jos.