• Nieuwsbrief Juli

  Het is bijna vakantie maar natuurlijk kijkt iedereen al uit naar het volgende voetbalseizoen. Via deze nieuwsbrief willen iedereen alvast op de hoogte brengen van een aantal veranderingen die gaan plaats vinden in het nieuwe seizoen:

 • Teamindeling

  Zoals gewoonlijk hebben we vanuit de Jeugdcommissie weer de nodige tijd en moeite gestoken in de indelingen voor het komende seizoen. Met dezelfde insteek als de KNVB “PLEZIER EN ONTWIKKELING VOOROP” zijn de nieuwe team indelingen nu bekend:

  De eerste trainingen voor de nieuwe teams starten in week 34 (21 – 25 Augustus)

 • Jeugdcommissie

  Binnen de jeugdcommissie hebben we helaas afscheid moeten nemen van Dirk van Laarhoven. Dirk was meerdere jaren een vaste kracht in de jeugdcommissie en wij willen hem hier dan ook nogmaals hartelijk voor bedanken!

  Na het negatieve nieuws van Dirk hebben we ook positief nieuws, Simon Bekker heeft besloten om deel te nemen aan de Jeugdcommissie. Simon is een bekend gezicht binnen de club en wij zijn daarom ook erg blij dat hij ons komt versterken.

 • Vakantie

  Vanuit de jeugdcommissie willen wij iedere een fijne en sportieve vakantie wensen! We zien iedereen weer graag terug op de voetbalvelden tijden het nieuwe seizoen.