• Nieuwsbrief November

  Beste leden van Tuldania we zijn al weer bijna op de helft van het seizoen. Onze teams hebben hard gestreden op het veld, met elke wedstrijd die ons nieuwe inzichten en ervaringen heeft gebracht. Of het nu overwinningen, gelijke spelen of uitdagingen waren, we zijn trots op de inzet van al onze spelers. Laten we hen aanmoedigen en steunen terwijl ze de rest van het seizoen tegemoet gaan.

  Via deze nieuwsbrief willen we de nodige informatie met idereen delen.

 • Leergeld Hilvarenbeek

  Wist u dat Leergeld Hilvarenbeek naast aan school verbonden kosten, ook de sportcontributie en sportkleding voor kinderen uit de gemeente Hilvarenbeek vergoedt. Dat geldt voor kinderen van 4 tot 18 jaar. Niet alleen ouders in een uitkeringssituatie, maar ook werkende ouders kunnen in aanmerking komen voor ondersteuning door Leergeld. Met de stijgende energieprijzen en prijzen van boodschappen kan het voor werkende ouders soms lastig zijn alles te betalen. Indien een krappe beurs tot gevolg heeft dat er onvoldoende ruimte is voor de sociale activiteiten van uw kind, kan Leergeld Hilvarenbeek u wellicht helpen. Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar info@leergeldhilvarenbeek.nl. Uw mail wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

 • Nieuwe kledinglijn Tuldania bij Van Gool Sport

  We zijn verheugd om jullie op de hoogte te brengen van een nieuwe ontwikkeling. De Tuldania Kledinglijn is gearriveerd bij Van Gool Sport, en we kunnen niet wachten om jullie allemaal te zien stralen in onze splinternieuwe outfits!

  Klik hier voor meer informatie

 • Zaalvoetbaltoernooi

  Het is weer die tijd van het jaar! We zijn verheugd om aan te kondigen dat ons jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd op 13 Januari plaatsvindt. Het belooft een dag vol opwinding, sportiviteit en teamgeest te worden, en we kijken er enorm naar uit om alle jonge talenten van Tuldania in actie te zien. Het zaalvoetbaltoernooi zal plaats vinden in de Hercules in Diessen