• Rabo ClubSupport actie

  Uw stem is geld waard!
  U steunt ons toch ook?

  Al meer dan 75 jaar is s.v. Tuldania een begrip in Esbeek. Bijna alle Esbeekse jongens hebben in de loop der jaren hun voetbalkunsten vertoond bij onze club. Sinds 2018 hebben we in overleg met de korfbalclub besloten om ook meisjes de mogelijkheid te bieden om bij ons te komen voetballen. Om al die jeugdspelers aan het voetballen te houden zijn er veel trainingsmaterialen nodig.

  Om de contributie van onze jeugdleden zo laag mogelijk te houden, doet s.v. Tuldania mee aan Rabo ClubSupport.

  Als lid van Rabobank Hart van Brabant mag je tijdens de Rabobank ClubSupport actie stemmen op verenigingen en stichtingen. Geef ons je stem van 4 t/m 25 oktober 2021.

  Dus als je van mening bent dat het een goede zaak is dat s.v. Tuldania ook in de toekomst de jongens en meisjes van Esbeek aan het voetballen houdt, stem dan op ons.

  Omdat het Jeugdkamp van de Rabobank helaas niet meer mee mag doen aan deze actie hebben we afgesproken dat een gedeelte van de opbrengst beschikbaar gesteld zal worden voor het Jeugdkamp, zodat zij in 2022 een betaalbaar kampweekend kunnen organiseren voor de jeugd van Voetbal, Korfbal en Tennis met uitdagende materialen.