• Al ruim 70 jaar is s.v. Tuldania een begrip in Esbeek. Bijna alle Esbeekse jongens hebben in de loop der jaren hun voetbalkunsten vertoond bij onze club. Vanaf vorig seizoen hebben we in overleg met de korfbalclub besloten om ook meisjes de mogelijkheid te bieden om bij ons te komen voetballen. Om al die jeugdspelers aan het voetballen te houden zijn er veel trainingsmaterialen nodig.

    Om de contributie van onze jeugdleden zo laag mogelijk te houden,
    doet s.v. Tuldania mee aan Rabo ClubSupport.

    Als lid van Rabobank Hart van Brabant mag je tijdens de Rabobank Clubkas Campagne stemmen op verenigingen en stichtingen. Geef ons je stem van 27 september tot en met 11 oktober 2019 via https://www.rabo-clubsupport.nl/.

    Dus als je van mening bent dat het een goede zaak is dat s.v. Tuldania ook in de toekomst de jongens en meisjes van Esbeek aan het voetballen houdt, stem dan op ons.

    Omdat het Tuldaniakamp van de Rabobank helaas niet meer mee mag doen aan deze actie hebben we afgesproken dat een gedeelte van de opbrengst beschikbaar gesteld zal worden voor het Tuldaniakamp, zodat zij ook in 2020 weer een betaalbaar kampweekend kunnen organiseren voor de jeugd van Korfbal en Voetbal met uitdagende materialen.